March 28, 2018

Review-Real Rebel, το luxury lipbalm που δινει φυσικο χρωμα

     
      Οταν το πρωτοβλεπεις, μαλλον... τρομαζεις.  Το εντονο πρασινο χρωμα του δεν θα ηταν σιγουρα η πρωτη σου επιλογη για το μακιγιαζ των χειλιων σου...Τα φαινομενα, ομως, απατουν! Το Real Rebel Colour Perfect Luxury Lip Care δεν ειναι ενα crazy κραγιον για εκκεντρικες εμφανισεις η/και για τις Αποκριες. Ειναι ενα πολυτελες lipbalm, που δουλευει με τη χημεια του σωματος σου και αναδεικνυει το χρωμα που ταιριαζει στα δικα σου χειλη και στο δικο σου τονο επιδερμιδας, ενω ταυτοχρονα τα προστατευει με υπεροχα συστατικα. Ως λατρης των προιοντων περιποιησης για τα χειλη, αλλα και του φυσικου μακιγιαζ, επρεπε οπωσδηποτε να το δοκιμασω!




            Το  Real Rebel διατιθεται στα φαρμακεια και η εξειδικευμενη του συνθεση περιλαμβανει σουπερ ενυδατικα συστατικα, οπως ελαιο jojoba, shea butter, βιταμινη Ε και κερι μελισσας. Απο πρασινο της ελιας, οταν ερχεται σε επαφη με τα χειλη, αυξανει και τονιζει το φυσικο τους χρωμα, ενω παρεχει προστασια και απαλοτητα μεγαλης διαρκειας. Παρασκευαζεται  απο την εταιρεια Santhilea London (santhilealondon.com) και εισαγεται στη χωρα μας απο την Dekaz SA (dekaz.gr).





    Η γνωμη μου
    Το πρωτο πραγμα που προσεχουμε σε ενα προιον, ειναι παντα η συσκευασια του. Η συγκεκριμενη συσκευασια ειναι εξαιρετικη - μεταλλικη με αναγλυφο σχεδιο και πολυ καλης ποιοτητας, θυμιζει περισσοτερο packaging για κραγιον, παρα για lipbalm, οπως επισης και το καθαρο βαρος του προιοντος, που ειναι στα 3,6 γραμμαρια.
   Δειτε τωρα τι χρωμα εδωσε στα δικα μου χειλη...





    Το αποτελεσμα μου αρεσε παρα πολυ! Το χρωμα ειναι οντως πολυ φυσικο και κολακευτικο και η διακριτικη του λαμψη ειναι υπεροχη.
    Αυτο ομως που μου αρεσε ακομα περισσοτερο ειναι η δραση του. Περασα ενα δυσκολο κρυολογημα, που αφησε τα χειλη μου σε τραγικη κατασταση - σκασμενα, αφυδατωμενα, χαλια, σας λεω... Το Real Revel τα βοηθησε πολυ να συνελθουν. Αρχικα φαινεται καπως "στεγνο" στην εφαρμογη και νομιζα οτι δεν θα ειναι αρκετα ενυδατικο, τελικα ομως γλιστρα απαλα και αφηνει ενα ελαφρυ, μη λιπαρο στρωμα, που δεν κολλαει και εχει μεγαλη διαρκεια (εννοειται, βεβαια, οτι αν φαω η πιω κατι, θα χρειαστει ανανεωση, αν θελω να επανελθει το χρωμα). Η ευεργετικη του δραση λειτουργει ολη μερα, ενυδατωνει σε βαθος και διατηρει τα χειλη μου πολυ απαλα και ελαστικα, ακομα και αφου εχει φυγει. Πολλα lipbalms κανουν καλη δουλεια για λιγο... και υστερα, επιστροφη στην ξηροτητα και στην αφυδατωση.  Αυτο εδω το προιον δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια - θεωρω οτι δικαιως προστεθηκε η λεξη luxury στην ονομασια του, το βρισκω εξαιρετικο και πλεον ειναι μονιμα μεσα στην τσαντα μου!




Για περισσοτερες πληροφοριες
επισκεφθειτε τη σελιδα ης Dekaz SA στο facebook εδω
και στο instagram εδω


Αυτα απο εμενα και για σημερα, darlings!
Σας περιμενω στο facebook😼 και στο instagram📷
Επανερχομαι συντομα! 
Kisses💋😘😽
Κατερινα
 

No comments: