December 12, 2017

Ultra Violet, PANTONE® Color of the Year 2018.

    Ultra Violet. Τολμηρο, δυναμικο,  εντονο, φουτουριστικο, ονειρικο... Το χρωμα της χρονιας για το 2018 απο την Pantone, την μεγαλυτερη εταιρεια χρωματων και τον παγκοσμιο καθοδηγητη των τασεων, ειναι εδω!  Αυτο το εκρηκτικο μωβ/μπλε θα κυριαρχησει παντου τη νεα χρονια, στο design, στη μοδα, στην ομορφια, στη διακοσμηση.... Θα το δειτε στις βιτρινες των καταστηματων, στις συσκευασιες καθε λογης προιοντων, στις πασαρελες, στις σελιδες των περιοδικων, στους εσωτερικους χωρους, απλα, παντου!




     

     
    Συμφωνα με την Leatrice Eiseman, την executive director του Pantone Color Institute, το Ultra Violet ανεβαζει τις δυνατοτητες μας σε αλλο επιπεδο, μας προκαλει και μας εξαπτει τη φαντασια, δειχνοντας το δρομο για τις συναρπαστικες ανακαλύψεις,  που θα ακολουθησουν στο μελλον,  μεσω της καλλιτεχνικης εκφρασης και της πνευματικης αναζητησης...






   Η Pantone ενωσε τις δυναμεις της με πολυ ιδιαιτερους συνεργατες και μας παρουσιαζει  υπεροχες limited edition και εντελως ultra violet δημιουργιες ... οπως τη συλλογη εργων τεχνης με την Saatchi Art,, την κορυφαια online gallery (δειτε τα εργα εδω), τα προιοντα μακιγιαζ της Butter London (δειτε τα εδω), τις λαμπες της καινοτομου εταιρειας e3light, τη συλλογη Pantone Living της Room Copenhagen, (με τις κλασικες κουπες καφε σε ανανεωμενο  design και ολοκαινουρια προιοντα, οπως φλυτζανια τσαγιου, μπουκαλια νερου, μπρελοκ, μολυβια, αποθηκευτικα κουτια-πολυ θελω να τα δω ολα αυτα, αλλα δυστυχως δεν ειναι ακομα διαθεσιμα!), αλλα και το ατελειωτο οπτικο υλικο της Adobe Stock, με πανω απο 100 εκατομμυρια εικονες για αστειρευτη ultra violet εμπνευση και εκφραση (καντε κλικ εδω).





     Εγω ενα εχω να πω για αυτο το χρωμα...
ειναι ΘΕΙΚΟ και ΤΟ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ



Ultra Violet για φετος, λοιπον!Τολμηστε το!


Αυτα απο εμενα και για σημερα....
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα



No comments: