November 16, 2017

Victoria Beckham Estée Lauder Limited edition makeup collection foe Fall 2017

    Hey lovelies!
    Παρτε βαθια ανασα... ακολουθει ιλγγιωδες post! Η συνεργασια της Estee Lauder με την αγαπημενη των Βρετανιδων, Victoria Beckham, συνεχιζεται και φετος το φθινοπωρο και τα προιοντα της Victoria Beckham Estée Lauder Fall 2017 collection ειναι διαθεσιμα εδω και λιγες ημερες και στη χωρα μας.  Η συλλογη περιλαμβανει πρωτοτυπα προιοντα, ορισμενα best sellers,  αλλα και μερικα new entries, ολα  με το ιδιαιτερο στυλ της δημιουργου τους και φυσικα με τη γνωστη ποιοτητα της Estee! Προσωπικα μου αγαπημενα, το Aura G;oss, που μπορει να φορεθει σε ολο το προσωπο, το Highlighter σε rose gold αποχρωση, οι μεταλλικες σκιες Eye Foils, το ψυχρο nude Lip pencil.... μα δεν ειναι φοβερα???
       Οι αποχρωσεις και οι υφες των προιοντων ταιριαζουν απολυτα με το gloomy σκηνικο του καιρου... αλλα και με το glamour της εορταστικης περιοδου, που πλησιαζει! 
     Δειτε παρακατω ολα τα προιοντα⇏









Skin Perfecting powder
Διάφανη πούδρα κάλυψης των πόρων, που δημιουργεί αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς τη για το μακιγιάζ και καλύπτει τις ατέλειες.
Πολυτελώς απαλή, ανάλαφρη και άνετη.

Σε μία απόχρωση για όλους, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Ο απαλός κίτρινος υποτόνος της, φωτίζει και αναζωογονεί όλους τους τύπους δέρμα

Καλύπτει τους πόρους
Λειαίνει, απαλύνει την επιδερμίδα
Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικο τόνο
Προετοιμάζει για το μακιγιάζ



Aura Gloss
Gloss υψηλής λάμψης, εμπλουτισμένο με χρυσές πέρλες που δίνουν λάμψη, οριοθετούν τα χαρακτηριστικά σας και δημιουργούν σκιάσεις. Φορέστε το σαν λάμψη στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης, και στα χείλη για ένα πιο δροσερό-λαμπερό αποτέλεσμα. Glossy αποτέλεσμα, που βοηθάει στην κάλυψη των πόρων."

ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Honey
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόζεται καλύτερα ταμποναριστά με τα ακροδάχτυλά σας, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και με σφουγγαράκι μακιγιάζ. Φορέστε το πάνω από το μακιγιάζ σας, σε γυμνό δέρμα ή σε συνδυασμό με το Morning Aura Illuminating Crème, για μία υπέροχη λάμψη.


Highlighter
Αυτό το highlighter μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος strobing μακιγιάζ, εφαρμόζοντας το στα ζυγωματικά. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς bronzer για να δημιουργήσετε μία ηλιόλουστη εμφάνιση.
ΑΠΟΧΡΩΣ-Modern mercury
Ροζ χρυσο
Αποτέλεσμα λάμψης 


Cheek cream
Αυτό το ανάλαφρο, κρεμώδες ρουζ, δημιουργεί ένα δροσερό, ροδαλό χρώμα για τα ζυγωματικά. Μπορείτε επίσης να βάλετε μία μικρή ποσότητα στο κέντρο των χειλιών σας (όταν δεν φοράτε κραγιόν) για μία αίσθηση φυσικής λάμψης, ή επάνω από το κραγιόν σας.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Blonde Mink
Οδηγίες Χρήσης-Εφαρμόστε το ακουμπώντας απαλά τα ακροδάχτυλά σας, ή με πινέλο ρουζ


Morning Aura Illuminating Creme
Το όμορφο δέρμα είναι η βασική προτεραιότητα στη συλλογή της Victoria Beckham με την Estée Lauder. Ένα μέρος ενυδατική κρέμα, ένα μέρος primer λάμψης, περιέχει μικρο-πέρλες για άμεση λάμψη και φωτεινότητα. Δίνει στο δέρμα μία δροσερή, πρωινή λάμψη.
Οδηγίες Χρήσης-Εφαρμόστε το οποιαδήποτα ώρα της ημέρας για να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Το πρωί, φορέστε το μόνο του ή κάτω από το μακιγιάζ σας, σαν primer λάμψης. Χρησιμοποιείστε το για να ανανεωθείτε και να αποκτήσετε λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Ένα μέρος ενυδατική κρεμα, ενα μέρος primer λάμψης
Αποτέλεσμα λάμψης

Bronzer
Matte bronzer που χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν το φορέσετε κάτω από τα ζυγωματικά για να δημιουργήσετε γωνίες. Ακόμα, μπορεί να φορεθεί σε όλο το πρόσωπο για μία ηλιόλουστη εμφάνιση.
ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Java sun 
Eye Ink mascara
Βλεφαρίδες που δεν μένουν απαρατήρητες. Σύνθεση υψηλής απόδοσης, χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας. Λεπτό βουρτσάκι το οποίο ανορθώνει και δίνει έντονο χρώμα ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες σας, χαρίζοντας απίστευτο όγκο και μήκος.

Μακράς διάρκειας. Δεν μουτζουρώνει.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βλεφαρίδες extention
Αφαιρείται με ζεστο νερό
Δεν ξεραίνεται
Δεν μουτζουρώνει
Αντιστέκεται στον ιδρώτα και την υγρασία
Διάρκεια 15 ωρων
Θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες
ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Βlackesy
Aπόλυτα μαύρο
Matte αποτέλεσμα 

Eye Kajal
Δημιουργήστε μία sexy, αβίαστη εμφάνιση στα μάτια. Μολύβι ματιών με δύο άκρες, εξαιρετικά μαλακό και κρεμώδες με δύο μύτες έντονου χρωματικού αποτελέσματος: η μία είναι nude απόχρωσης για να φωτίζει το βλέμμα σας και η άλλη ένα έντονο, σκούρο liner. Τοποθετείται εύκολα στη γραμμή των ματιών. Περιλαμβάνει ξύστρα.
Οδηγίες Χρήσης-Εφαρμόστε την ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου για να χαρίσετε στο βλέμμα σας ξεκούραστη και πιο φωτεινή εμφάνιση και τη σκούρα απόχρωση για να δημιουργήσετε ένα smoky αποτέλεσμα.

  • Μολύβι ιδιαίτερα κρεμώδες, αναμιγνύεται εύκολα
  • Ομοιόμορφη, απαλή εφαρμογή χρώματος
  • Μπορεί να τοποθετηθεί στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων
  • Οφθαλμολογικά ελεγμένο
  •  
    Black saffron/vanille 
    Απόλυτα μαύρο /ανοιχτόχρωμο nude
    Matte αποτέλεσμα


     Java/Vanille
     
    Σκούρο, πλούσιο καφέ / ανοιχτόχρωμο nude
    Μatte αποτέλεσμα


    Saphir/Vanille
     
    Σκούρο navy μπλε / ανοιχτόχρωμο nude
    Matte αποτέλεσμα

    Eye Ink
    Δημιουργήστε έντονα, σκούρα μάτια.
    Αυτή η σύνθεση, κρεμώδους τζελ σκιάς ματιών είναι μία καινοτομία. Η συμπυκνωμένες χρωστικές προσφέρουν μία βαθιά, πλούσια, σχεδόν μαύρη απόχρωση με ένα ίχνος πέρλας, για λαμπερό sexy αποτέλεσμα και αίσθηση.
    ΑΠΟΧΡΩΣΗ-BLACK MYRRH<
    ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΠΕΡΛΕΣ
    ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


    Eye Palette
    Μία παλέτα τεσσάρων σκιών σε διαφορετικές εντάσεις και με διαφορετικές υφές, από ανάλαφρη έως απαλή matte και λαμπερή,έντονης χρωματικής απόδοσης. Απόλυτα πλούσια και απαλή αίσθηση, αυτή η κρεμώδης/τζελ σκιά σας επιτρέπει να προσαρμόστε την ένταση στα μάτια σας από διακριτική λάμψη έως έντονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας όλες τις αποχρώσεις, θα δημιουργήσετε ένα γοητευτικό, sexy μακιγιάζ στα μάτια με τόνους του λευκού, γκρι, απαλού μαύρου και μπορντώ.


    Λευκο: διάφανο με λευκές πέρλες και αποτέλεσμα λάμψης
    Γκρι: διάφανο γκρι με matte αποτέλεσμα
    Μαύρο: απαλο μαύρο με matte αποτέλεσμα
    Μπορντό: σκούρο μπορντό με αποτέλεσμα λάμψης



    Eye Matte Duo

    Εντυπωσιακό ζεύγος αποχρώσεων για μία cool και επιβλητική εμφάνιση στα μάτια. Δύο matte σκιές, με έντονα χρώματα, σε έναν προτωποριακό χρωματικό συνδυασμό.
    Noir/vanille
     Bleu électrique/nude
     Saphir/Orange VIF
     
    Eye Metals eyeshadoew
    Πολυτελής, κρεμώδης, λαμπερή σκιά σε μορφή πούδρας χαρίζει λάμψη και φως στα μάτια σας. Με έντονης απόδοσης χρωστικές, σκιά σε γήινους τόνους φωτίζεται με bronze νότες.
    ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Bitter Clove
      
    Smudgy Matte Eyeliner
    Sexy, καινοτόμο, liner πούδρας που δημιουργεί απαλή γραμμή σε σκούρα γκρι απόχρωση, εμπλουτισμένο με χρυσές πέρλες. Εφαρμόστε το κατά μήκος της γραμμής των επάνω βλεφάρων και σβήστε με τα δάχτυλά σας.
    Aναμιγνύεται εύκολα Ασφαλές για την περιοχή των ματιών
    ΑΠΟΧΡΩΣΗ-GRAPHITE<
    ΓΚΡΙ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ
    ΣΑΤΙΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

    Eye Ink Matte Eyeliner 
    Απόλυτα matte υγρό eyeliner, που δίνει μία μοντέρνα πνοή στην κλασσική εμφάνιση με eyeliner. Με ιδιαίτερα λεπτό πινελάκι, για ακρίβεια και ασφάλεια στη δημιουργία της γραμμής που χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

    Έντονες χρωστικές δημιουργούν μία συνεχή γραμμή που ξεκινάει από την εσωτερική γωνία του ματιού και φτάνει έως την προέκταση της εξωτερικής γωνίας.




  • Αφαιρείται με καθαριστικο makeup
  • ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Blackest 
    Απόλυτα μαύρο
    Matte αποτέλεσμα
     
    Eye Foils eyeshadow
    Υγρή μεταλλική σκιά. Αυτή η υγρή σκιά ματιών, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, με εφέ βινυλίου, το οποίο παραμένει ακόμα και όταν η σκιά στεγνώσει. Λαμπερές πέρλες, σε μεταλλική μάυρη απόχρωση χαρίζουν ένα "υγρό" μεταλλικό αποτέλεσμα.

    Το best seller αυτό προϊόν για τα μάτια, είναι διαθέσιμο σε shadow pot για εύκολη χρήση με πινέλο ή με τα δάχτυλα.
    Διάρκεια 12 ωρων
    Δεν σπάει-Δεν ξεραίνεται
    Αντιστέκεται στον ιδρώτα και την υγρασία
    Blonde Gold

     Burnt Anise
     
    Lip pencil
    Η νέα αγαπημένη nude απόχρωση της Victoria για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017, είναι σε ψυχρό τόνο, όχι πολύ κόκκινη ή πολύ κίτρινη και είναι η απόλυτα ουδέτερη nude απόχρωση για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό το κρεμώδες μολύβι χειλιών εφαρμόζεται πολύ εύκολα και έχει άνετη αίσθηση.
    ΑΠΟΧΡΩΣΗ-Victoria
    Ψυχρο nude
    Matte αποτελ
    Matte lipstick
    Ένα πολυτελές, κρεμώδες-απαλό matte κραγιόν, με υψηλής απόδοσης χρωστικές, σε μία βελούδινη απόχρωση γαλλικού κρασιού. Υποδηλώνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό.
    Πλήρης, ομοιόμορφη κάλυψη

    Black cassis
     
    Victoria
     
     
    Lip Gloss
    Οι πολλές πέρλες που περιέχει αυτό το διάφανο gloss κάνουν τα χείλη να λάμπουν σαν τα φώτα της πόλης. Φορέστε το μόνο του, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα ή πάνω από το Victoria Lip Pencil & Lipstick για να ενισχύσετε το nude αποτέλεσμά τους.
    FIRED CRYSTAL
     Desert heat 
     
     
    Δειτε ολα τα προιοντα 
    και στο ελληνικο site της Estee Lauder  
    με ενα κλικ εδω

    Αυτα απο εμενα και για σημερα...
    Επανερχομαι συντομα!
    Πολλα φιλια
    Κατερινα
     

    No comments: