April 4, 2017

Χειλη για φιλημα με τα νεα εξειδικευμενα προιοντα περιποιησης απο την KIKO MILANO

     Hey dears!
     Αν δεν το εχετε καταλαβει ηδη, σας το δηλωνω ευθυς αμεσως-η KIKO MILANO ειναι μια απο τις αγαπημενες μου εταιρειες! Κυριως για τρεις λογους... για τη μεγαλη ποικιλια προιοντων, για τις πολυ λογικες τιμες και βεβαιως, γιατι ειναι ιταλικη κι εγω αγαπω Ιταλια! Η νεα σειρα Lip Care περιλαμβανει τεσσερα προιοντα για να κανουμε τα χειλη μας πιο απαλα, πιο ζουμερα, ακομα πιο ομορφα! Οι συσκευασιες ειναι πρακτικες, ευχρηστες και σε μινιμαλ γραμμες με μεταλλικο τελειωμα και η αποτελεσματικοτητα των προιοντων αποδεδειγμενη, μετα απο αυστηρες κλινικες μελετες. 
    Δειτε παρακατω ολα τα προιοντα και επιλεξτε κι εσεις τα αγαπημενα σας-εγω ζαχαρωνω το Lip Scrub και δυο-τρεις αποχρωσεις απο το Coloured Balm!




    Ξεκιναμε με το Lip scrub (EUR 5.95), γιατι απαλοτητα χωρις απολεπιση, δεν γινεται! Δερματολογικα ελεγμενο (οπως και ολα τα προιοντα της σειρας), με ειδικους κρυσταλλους, που απολεπιζουν απαλα την ευαισθητη περιοχη των χειλιων και βιταμινη Ε και shea butter για ενυδατωση και λειανση.
       Δειτε το  εδω


Το θρεπτινο Lip Balm (EUR 5.95) ειναι εμπλουτισμενο με βουτυρο απο αγριο μανγκο και υποσχεται να ενυδατωσει σε βαθος, να απαλυνει και να προστατεψει τα χειλη με τον καλυτερο τροπο!
Δειτε το εδω 






Αν ομως θελεις κατι παραπανω απο ενυδατωση, υπαρχει το Lip Volume (EUR 6.95), ενα προιον με ελαφρια κρεμωδη υφη, που θα δωσει ογκο και θα τελειοποιησει την οψη των χειλιων. Περιεχει εκχυλισμα απο σπορους σουσαμιου και σφαιριδια υαλουρονικου οξεος.
Δειτε το εδω






Ολοκληρωνουμε τα βηματα της περιποιησης με το Coloured Balm (EUR 5,95), ενα κρεμωδες, ενυδατικο μπαλμ, που προσθετει απαλο χρωμα και λαμψη. Περιεχει shea butter και βιταμινες A ,C και E και ειναι διαθεσιμο σε επτα αποχρωσεις.
Δειτε το εδω

    Το e-shop της KIKO αναλαμβανει αποστολες και στην Ελλαδα 
(συμβουλευτειτε τη σελιδα Delivery Information με ενα κλικ εδω) 
και ειναι παντα γεματο με πολλες, πολλες προσφορες, που σιγουρα θα σας δελεασουν!

Καντε like στη σελιδα της KIKO στο facebook εδω
Καντε like στη σελιδα Pretty Kitty στο facebook εδω


Αυτα απο εμενα για την ωρα...
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα





No comments: