March 4, 2017

Pantone Color Report for Spring 2017

     Απ'ολα εχει η παλετα, που προτεινει η Pantone για την ανοιξη, που μολις μας εφτασε-επιτελους! Ζωηρα, χαλαρωτικα, εντονα, γηινα, τα χρωματα αυτα κυριαρχησαν στις ανοιξιατικες πασαρελες και συνθετουν τον απολυτο χρωματικο οδηγο για τους επομενους μηνες. 
    Οι ειδικοι της Pantone μελετησαν τις τασεις της εποχης και κατεληξαν, οτι τα χρωματα πλεον χρησιμοποιουνται με διαφορετικο τροπο και σε οχι και τοσο παραδοσιακους συνδυασμους. Οι αποχρωσεις, που επιλεχτηκαν για την παλετα  της φετινης ανοιξης, θυμιζουν τα χρωματα που συνανταμε καθημερινα γυρω μας στη φυση και προκαλουν ενα φασμα συναισθηματων, απο τη ζεστασια των ηλιολουστων ημερων εως την αναζωογονητικη φρεσκαδα του αερα στο βουνο και των καθαρων νερων σε παραδεισενια νησια... 
    Δειτε παρακατω και τις δεκα αποχρωσεις, καθως και χρωματικες προτασεις για το πως να τις συνδυασετε και να ειστε τελειως μεσα στη μοδα! Επιλεξτε τους αγαπημενους σας συνδυασμους και δωστε τους τον προσωπικο σας χαρακτηρα  στο καθημερινο σας μακιγιαζ, στα ρουχα και στα αξεσουαρ, στο σπιτι... παντου!






















No comments: