January 19, 2017

New Year's beauty resolutions απο την Kiko Milano... για ενα πανεμορφο 2017!

      Νεα χρονια, νεοι στοχοι, νεες φιλοδοξιες νεα ονειρα! Ο,τι κι αν επιθυμεις να σου φερει ο καινουριος χρονος κι ο,τι κι αν σκοπευεις να επιτυχεις φετος, ενα πραγμα να μην ξεχνας ποτε... να προσεχεις τον πολυτιμο εαυτο σου!
    Ξεκινα το 2017 με ανανεωμενη διαθεση και δωσε υποσχεσεις αγαπης και φροντιδας στον καθρεφτη σου... Δες παρακατω ποια προιοντα μας προτεινει η Kiko Milano για ενα νεο ετος γεματο ομορφια!







Βημα 1o
Ακολουθα την καθημερινη σου ρουτινα ομορφιας
και μην παραλεπεις κανενα βημα
Η χρηση της τονωτικης λοσιον ειναι απαραιτητη. Η Pure Clean Essence ειναι καταλληλη για ολους τους τυπους δερματος, αναζωογονει και ενυδατωνει χαρη στα παραγωγα μεταξιου και δεν περιεχει parabens.


Βημα 2ο
Οργανωσε πιο συχνες εξοδους
 με φιλους και αγαπημενους 
...και φτιαξε τη διαθεση σου παιζοντας με τα χωματα του μανικιουρ σου! Το Smart nail polish διατιθεται σε 48 αποχρωσεις, για να βρεις την καταλληλη για καθε περισταση, ειναι πολυ καλυπτικο  και στεγνωνει γργορα, για να εισαι παντα αψογη.


Βημα3ο
Να φροντιζεις το σωμα σου ολο το χρονο
... και οχι μονο ενα μηνα πριν βγεις στην παραλια! Το Skin Trainer Body ειναι ενα serum για τις προβληματικες περιοχες, που θα τονωσει, θα ενυδατωσει και θα λειανει το δερμα σου, βελτιωνοντας την μικροκυκλοφορια και την ελαστικοτητα του.

Βημα 4ο
Χρησιμοποιησε μια μασκα προσωπου
τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα
Μην βαριεσαι! Οι μασκες βοηθουν πολυ την οψη της επιδερμιδας. Η Shine Refine mask απορροφα την περσσεια λιπαροτητα και τις ακαθαρσιες και αφηνει το δερμα απαλο και ενυδατωμενο. Περιεχει σαλικυλικο οξυ, που καθαριζει σε βαθος τους πορους του μεικτου και λιπαρου δερματος. Χωρις parabens, με δροσερο αρωμα αγγουριου και κρινου της κοιλαδας.


Βημα 5ο
Φορα παντα το αρωμα σου... σε χαρακτηριζει!
Το αρωμα συμπληρωνει καθε μας εμφανιση και ειναι το σημα κατατεθεν μας! Το Velvet Passion ειναι ενα αισθησιακο, λουλουδατο και ξυλωδες eau de parfum με νοτες απο βελουδινα πεταλα κοκκινου τριανταφυλλου και σοφιστικε λευκα ξυλα, ιδανικο για οσες αγαπουν τα τολμηρα αρωματα.


Μπορειτε να κενετ online παραγγελιες απο το e-shop της Kiko. Τα εξοδα αποστολης ειναι 6,90 ευρω για παραγγελιες κατω των 49 ευρω και 1 ευρω για παραγγελιες απο 49 ευρω και ανω.

Happy shoppimg!



No comments: