October 8, 2016

The Body Shop Elixirs of Nature, πεντε νεα μοναδικα αρωματα απο την αγρια φυση!

    Born to be wild!
   Οι ατρομητοι εξερευνητες αρωματων των The Body Shop εκαναν παλι το θαυμα τους...  Ταξιδεψαν σε μερικες απο τις πιο απομακρυσμενες περιοχες του πλανητη, για να ανακαλυψουν τα πιο σπανια λουλουδια και βοτανα. Το αποτελεσμα? Η εμβληματικη συλλογη Elixirs of Nature, μια ανθολογια  πεντε μαγευτικων αρωματων απο την αγρια φυση, με συστατικα πολυτιμα, μοναδικα, ξεχωριστα!
   Κλεισμενα σε προσεγμενα, υπεροχα μπουκαλια απο ανακυκλωμενο γυαλι, με ξυλινα καπακια και αναγλυφη εκτυπωση , τα πολυ ιδιαιτερα αυτα αρωματα θα βρισκονατι στα καταστηματα The Body Shop απο τις  9 Οκτωβριου και μπορεις να αποκτησεις τη συσκευασια των 50 ml με 30 ευρω.



Sweetenia
Fresh Flora
απο το Μπανγκαλορ στην Ινδια
Το ανθος Sweetenia η Mahogany της Νοτιας Ινδιας ειναι κυριως γνωστο για το σπανιο ξυλο του... σε αυτο ομως το ραφινατο αρωμα αιχμαλωτιστηκε η υπεροχη μυρωδια του. Ενα φρεσκο, απαλο και ταυτοχρονα ζωηρο αρωμα, ενισχυμενο με φρουτενιες νοτες απο ανθη πορτοκαλιας και φυλλα νερατζιου.


Nigritella
Oriental Orchid
απο τις ελβετικες Αλπεις
Ενα πολυτελες μειγμα απο Red Vanilla Orchid, μια ανατολιτικη ορχιδεα που φυτρωνει στις ανατολικες Αλπεις και ενισχυεται απο πολυανθο και βανιλια.Ενα μεθυστικο, ηδονικο, ανατολιτικο αρωμα, που καθηλωνει τις αισθησεις!


Kahala
White Flora
απο τα νησια Bora Bora στην Πολυνησια
Ο θαμνος Kahala ξεδιπλωνει το φωτεινο αρωμα των λευκων λουλουδιων του μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας... Οι εξερευνητες αρωματων του The Body Shop το αιχμαλωτισαν λιγο πριν την ανατολη του ηλιου και το εμπλουτισαν με αραβικο γιασεμι και μια κρεμωδη βαση, για να δημιουργησουν ενα απολυτα λουλουδατο, εντυπωσιακο αρωμα.

Widdiringtonia
Aromatic Cedar
απο τα ορη Cederberg στη Νοτια Αφρικη
Ενα εντονο unisex αρωμα, για οσες και οσους αγαπουν τις ξυλωδεις, φρεσκιες ευωδιες, με βασικο συστατικο τον κεδρο Clanwilliam  απο τις χιονισμενες κορυφες των απροσπελαστων ορεων Cederberg στα βορεια του Cape Town... Ενα πολυπλοκο, γηινο μειγμα με φασκομηλο και αιθεριο ελαιο Βετιβερ.

Bowhanti
Spicy Woods
απο τη γαλλικηΓουιανα στην Αμαζονια
Αλλο ενα ξυλωδες, unisex αρωμα, πιο μυστηριωδες και πικαντικο αυτη τη φορα, με  θερμες νοτες απο το αρωματικο δεντρο Wacapou, πατσουλι και θυμιαμα-ενα παραδεισενιο μειγμα αποπλανησης, που μας μεταφερει στην υγρη, τροπικη ατμοσφαιρα του δασους  στην Γουιανα.




No comments: