August 13, 2016

I love beauty shopping!

       Κι ενω ολοι τρεχουν να φυγουν μακρια απο την πολη για το τριημερο του Δεκαπενταυγουστου... εγω παρεμεινα εντος των τειχων και το εριξα στο beauty shopping!
   Δειτε παρακατω τα πραγματακια που αγορασα σημερα απο το εμπορικο κεντρο Μedoterranean Cosmos στη Θεσσαλονικη... εννοειται οτι ηθελα πολλα περισσοτερα, αλλα ευτυχως σταθηκα εγκρατης και δεν αναστεναξε (πολυ) το πορτοφολι!



     Απο τα Sephora ηθελα πολυ να δοκιμασω τις νεες sheet masks κι ετσι πηρα τρεις, την καθαριστικη Grenn Tea, την Pearl mask για λαμψη και ομοιομορφο τονο  και την Orchid mask για λειανση και ανριγηρανση. Κοστισαν 4 ευρω η καθε μια.

     Απο την αγαπημενη  MAC Cosmetics πηρα το travel size (30 ml) της Strobe cream για να τη δοκιμασω-με την εκπτωση 25% κοστισε 7,50 ευρω.

     Απο τα H&M  πηρα τα εξης... ενα σφουγγαρακι τυπου beauty blender με μολις 2,99 ευρω, ενα nail buffer επισης με 2,99 ευρω,  ενα βερνικι νυχιων για natural look στην αποχρωση This'll peach you με 4,95 ευρω, ενα body scrub με εκχυλισματα ρυζιου και κοκκους ελιας απο την αρωματικη σειρα σωματος Midnight Muse με  4.99 ευρω τα 250 ml και δυο peel-off μασκες προσωπου,  την Cucumber and Aloe για αναζωογονηση στο κουρασμενο δερμα και την Raspberry Leaf  με βιταμινη Ε για μεικτο δερμα-κοστισαν 2,99 ευρω η μια.

      


     Ετσι λοιπον προτιμησα εγω να διασκεδασω το πρωινο του Σαββατου μου, μια που ο καιρος στη Θεσσαλονικη και τη Χαλκιδικη καθε αλλο παρα αυγουστιατικος ειναι... Περιμενουμε να ανεβει η θρμικρασια τις επομενες μερες και να παμε κι εμεις για κοντινες βουτιες! Μεχρι τοτε ομως , beauty spa με τα καινουρια μου προιοντα στο σπιιτι!!!


Πολλα φιλιααπο εμενα
Κατερινα

 

No comments: