May 9, 2016

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun Holiday Glow Creator

      Μολις κυκλοφορησε απο το The Body Shop!
     Το ολοκαινουριο προιον Drops of Sun Holiday Glow Creator απο τη σειρα Honey Bronze  ηρθε για να φερει το καλοκαιρι πιο κοντα... Μια σταγονα μονο αρκει για να δωσει στο προσωπο σου λαμψη, σαν να γυρισες μολις απο διακοπες!




Μπορεις να το χρησιμοποιησεις με τρεις τροπους

1.Προσθεσε μια σταγονα στην ενυδατικη κρεμα
Αποκτας αμεσα ηλιοκαμενη επιδερμιδα και φυσικη, υγιη λαμψη. χωρις να αλλαξεις την καθημερινη σου αγωγη και ανεξαρτητα απο τις καιρικες συνθηκες! Απλα αναμειγνυεις μια με δυο σταγονες  με την ενυδατικη σου κρεμα στην παλαμη σου, πριν την απλωσεις στο προσωπο και στο λαιμο.

2.Προσθεσε μια σταγονα στο foundation
Δεν χρειαζεται να αγορασεις καινουριο foundation σε πιο σκουρη αποχρωση, για να ταιριαζει με το ηλιοκαμενο χρωμα που αποκτησες στις διακοπες. Απλα αναμειξε μια με δυο σταγονες Drops of Sun με το συνηθισμενο σου υγρο foundation, πριν το απλωσεις στο προσωπο και στο λαιμο!

3.Μονο για contouring 
Ναι, με αυτο το προιον μπορεις να κανεις και contouring, χωρις να ψαχνεις την τελεια αποχρωση ματ bronzer. Για τις πιο φυσικες σκιασεις και κοψιματα προσθεσε δυο με τρεις σταγονες σε μια μικρη ποσοτητα απο το υγρο σου foundation και απλωσε στα σημεια που θελεις. 






     To Honey Bronze ειναι εμπλλουτισμενο με μελι απο εμποριο με κοινοτητες στην Αιθιοπια. Κυκλοφορει σε συσκετασια των 15 ml, κοστιζει 18 ευρω και θα το βρεις σε ολα τα The Body Shop απο τη Δευτερα 9 Μαιου.




No comments: