April 14, 2016

Review-Exelia cleansing milk + cleansing and hydrating face mask

         Οταν η εταιρεια Exelia μου εκανε την τιμη να μου αποστειλλει ενα πακετο με προιοντα της, ενθουσιαστηκα!!! Εδω και καιρο χαζευα τις φωτογραφιες της υπεροχης Ναταλιας Δραγουμη, που ειναι το νεο προσωπο της εταιρειας και ζαχαρωνα τα προιοντα περιποιησης με βαση το ελαιολαδο...  Αρχισα λοιπον αμεσως κι εγω να χρησιμοποιω το γαλακτωμα καθαρισμου και τη μασκα αργιλου που βρηκα στο πακετακι μου!


      Διαβαζω στο ενημερωτικο φυλλαδιο, οτι τα προιοντα Exelia εχουν ως βασικο συστατικο τους το ελληνικο ελαιολαδο βιολογικης καλλιεργειας και παραγονται απο τα φαρμακευτικα εργαστηρια Cana Laboratories (cana.gr), μια ελληνικη εταιρεια που ιδρυθηκε το 1928. Το ελαιολαδο, γνωστο για τα πολυτιμα θρεπτικα του συστατικα, ειναι πλουσιο σε πολυφαινολες, που παρεχουν ισχυρη αντιοξειδωτικη δραση , καθως και προστασια απο τις ελευθερες ριζες, που δημιοργουνται απο την ηλιακη ακτινοβολια και την ατμοσφαιρικη ρυπανση και ευθυνονται για την προωρη γηρανση. Εξαιρετα!





Cleansing milk 200 ml
Ενα γαλαντωμα καθαρισμου με ευχαριστη, διακριτικη μυρωδια και βελουδινη υφη, καταλληλο για ολους τους τυπους της επιδερμιδας, ακομα  και για την ευαισθητη περιοχη των ματιων. Δεν περιεχει parabens και η διαρκεια ζωης του ειναι 12 μηνες.
Χρησιμοποιειται οπως ολα τα γαλακτωματα (απλωνεται στο προσωπο και αφαιρειται με βαμβακι) και, αν και συνηθως δεν προτιμω γαλακτωματα, μπορω να πω οτι  με αφησε πολυ ικανοποιημενη. Καθαριζει πολυ αποτελεσματικα τους ρυπους και το μακιγιαζ απο προσωπο και ματια, χωρις να τα ερεθισει καθολου και αφηνει πολυ απαλη αισθηση. Η συσκευασια με την αντλια μου φανηκε πολυ βολικη, γιατι ελεγχω την ποσοτητα που χρησιμοποιω και δεν ξοδευω επιπλεον προιον.Αν σας αρεσουν τα γαλακτωματα, νομιζω οτι το συγκεκριμενο θα το ευχαριστηθειτε πολυ, ειδικα αν εχετε ξηρο, ευαισθητο η αφυδατωμενο δερμα.






Cleansing+hydrating mask 125 ml
Αυτη η καθαριστικη και ενυδατικη μασκα ειναι επισης καταλληλη για ολους τους τυπους επιδερμιδας και, εκτος απο το ελαιολαδο, περιεχει ενα σωρο υπεροχα συστατικα..
Η καολινη (λευκος αργιλος) απορροφα σμηγμα και ρυπογονες ουσιες, παρεχοντας βαυ καθαρισμο, το αντιοξειδωτικο ελαιο jojoba θρεφει και ενισχυει την ελαστικοτητα, ενω το αμυγδαλελαιο και η βιταμινη Ε ενυδατωνουν και βελτιωνουν  την υφη. της επιδερμιδας.
Μου αρεσε πολυ αυτη η μασκα με τηην απαλη μυρωδια-μια λεπτη στρωση  ειναι αρκετη για να αντιμςετωπισει τη λιπαροτητα, να συσφιξει τους πορους και να αφησει απαλο και ενυδατωμενο το δερμα. Στη συσκευασια συστηνεται η χρηση της μια με δυο φορες την εβδομαδα για 15 λεπτα, εγω ομως που την αφαιρω περιπου στα 5 νε 7 λεπτα που εχει στεγνωσει, βλεπω πολυ ικανοποιητικα αποτελεσματα! Και αυτο το προιον δεν περιεχει parabens και η ημερομηνια ληξης του ειναι σε εννεα μηνες, αφ'οτου ανοιχτει.








Εκτος απο την ομορφια μας ομως, η Exelia ειναι συμμαχος και στην προσπαθεια για σωστη ενημερωση και εγκυρη διαγνωση τριων παθησεων που ταλαιπωρουν τις γυναικες,  τον καρκινο του μαστου, τον σακχαρωδη διαβητη και τις διατροφικες διαταραχες. Η εταιρεια ευαισθητοποιει με ολα τα μεσα που διαθετει και για καθε προιον που πωλειται,  προσφερει 1 ευρω  σε αρμοδιους μη κερδοσκοπισκους οργανισμους.



Τα ελληνικα προιοντα Exelia μπορειτε να τα βρειτε  στα φαρμακεια.
Μαθετε περισσοτερα με ενα κλικ στο exelia-cosmetics.com .


Πολλα φιλια! 
Κατερινα
 





No comments: