September 17, 2015

Beauty empties #4 (hair+body) and the giveaway winner!



         Πολλα αδεια μπουκαλια μου μαζευτηκαν... Σας παρουσιαζω λοιπον τις εντυπωσεις μου για μερικα απο αυτα, πριν παρουν τον δρομο για την ανακυκλωση!




 
Timotei 0% parabens, silicone, colorants
shampoo for normal to oily hair
with green tea extract
400 ml+300 ml
Αυτο το σαμπουαν μας αρεσε οικογενειακως-εχει ευχαριστη, φρεσκια μυρωδια, πολυ ωραια συνθεση , χωρις βλαβερα συστατικα και αφηνει τα μαλλια αναλαφρα. Πολυ ευχαριστως θα το ξανααγοραζα!
βαθμολογια 9/10




Apivita basic matural oils-Almond 100 ml
Εξαιρετικο προιον πολλαπλων χρησεων-ενταξει, σαν τα φυσικα προιοντα δεν εχει τιποτα, ειδικα οταν ειναι και ελληνικα!!! Το συγκεκρικενο αμυγδαλελαιο ειναι υπεροχο για την φροντιδα χεριων, προσωπου, σωματος και μαλλιων-οπου και να το χρησιμοποιησεις, θα εχεις εξαιρετα ενυδατικα αποτελεσματα.Το αγαπω! Τομονο ισως μειονεκτημα που μπορ να του βρω ειναι η μυρωδια του-δεν ειναι χαλια, αλλα ουτε και οτι καλυτερο σου εχει συμβει...
βαθμολογια 9/10




Lancome La Vie est belle
invigorating fragrance shower gel 50 ml
Υπεροχο αφρολουτρο με πολυ ωραιο αφρο και θηλυκη μυρωδια που διαρκει πανω στο δερμα. Σε συνδυασμο με το αντιστοιχο αρωμα ειναι ονειρεμενο!

βαμολογια 9/10



Yves Rocher Purifying shampoo
organic nettle 300 ml
Αλλο ενα σαμπουαν που αρεσε σε ολη την οικογενεια, με τσουκνιδα και πανω απο 99% φυτικα συστατικα. Ιδανικο για λιπαρα μαλλια, χωρις parabens, χρωστικες ουσιες και σιλικονες, κανει πολυ ωραιο αφρο και διατηρει τα μαλλια  σε καλη κατασταση, χωρις να τα βαραινει.

βαθμολογια 9/10



Kings and Queens Aztec King
Vanilla Pear shower gel 300 ml
Απο τα πιο αγαπημενα μου αφρολουτρα ever! Ο συνδυασμος της βανιλιας με το αχλαδι ειναι απλα τελειος, ο πλουσιος αφρος καθαριζει και ενυδατωνει ταυτοχρονα και το υπεροχο αρωμα μενει στο δερμα...Και αυτο χωρις parabens και ορυκτελαια-ε, κατι ξερουμε που αγαπαμε τα ελληνικα προιοντα! Επιπλεον περιεχει φυσικα εκχυλισματα ροδιου, μπλε λωτου και μαλαχιτη... αγαπω!!!
βαθμολογια 10/10



Oriflame Tender Care -Almond 15 ml
To πασιγνωστο, πολυχρηστικο μπαλμ που αποτελει best seller προιον της σουηδικης εταιρειας-το αγαπω και το τιμω εδω και χρονια... Η εκδοχη του με αρωμα αμυγδαλου εινα απο τις πιο αγαπημενες μου, αν και, για να ειμαι ειλικρινης, πιο πολυ βανιλια μου θυμιζει! Τελειο για τα χειλη και τα επωνυχια, αλλα και για σημεια του προσωπου και του σωματος που παρουσιαζουν εντονη ξηροτητα.
βαθμολογια 8/10


Garnier Fructis Πυκνα +Δυνατα 
σαμπουαν 400 ml 
Το σαμπουαν αυτο δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε... Αρχικα εδινε πραγματι ογκο και ωραια κινηση στα μαλλια μου, την επομενη μερα ομως τα βαραινε και χρειαζομουν επειγοντως λουσιμο. Απογοητευση...
βαθμολογια 3/10





Αυτα απο τουτη την παρτιδα empties...
Παμε τωρα να δουμε τη νικητρια του makeup giveaway! 

... and the winner is 

Gianna Avdoula


Συγχαρητηρια!!!!
Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ΟΛΟΥΣ
για τη συμμετοχη και την αγαπη σας!!!
Μεινετε συντονισμενοι-ερχνται κι αλλοι διαγωνισμοι!

Πολλα φιλια
Κατερινα

No comments: