April 4, 2015

Μηδεν ψεγαδι? Εμπιστευσου τον Yves Rocher!


     Μια νεα σειρα προιοντων ηρθε για να μας δωσει  την πολυποθητη αψεγαδιαστη επιδερμιδα... Ο Yves Rocher, η μεγαλυτερη εταιρεια φυικων καλλυντικων στον κοσμο, δημιουργει τα Zero Defaut, που σε ελευθερη μεταφραση σημαινει Μηδεν Ψεγαδι και υποσχονται το τελειο αποτελεσμα...

  Οι ερευνητες φυτικης κοσμετολογιας των εργαστηριων του Yves Rocher επεξεργαστηκαν φυτικες  χρωστικες ουσιες απο την ενωση ευεργετικων φυτων και βοτανων και  τις ενσωματωσαν στα προιοντα της νεας σειρας Zero Defaut.
     Το υγρο foundation στη βολλικη συσκευασια με την αντλια γινεται ενα με το δερμα χαρη στη λεπτη υφη του και παρεχει φυσικο, αψογο τελειωμα μεγαλης διαρκειας (εως και 14 ωρες!), ενω εχει ελαφρια, φρεσκια μυρωδια που δεν μοιαζει με τα συνηθισμενα χημικα αρωματα αντιστοιχων προιοντων.
   Το Zero Defaut Flawless Skin foundation κυκλοφορει στην Ελλαδα σε τεσσερις αποχρωσεις σε συσκευασια των 30 ml και η τιμη του ειναι στα 24 ευρω.
  Στην ιδια σειρα θα βρειτε και ενα καλυπτικο κονσιλερ σε στικ (4 αποχρωσεις, 8,90 ευρω),καθως και μια μεταξενια  πουδρα (2 αποχρωσεις, 22 ευρω) .



       Στον καταλογο του Yves Rocher με τις προσφορες του Απριλιου μπορειτε να βρειτε το foundation σε εκπτωση με 19,20 ευρω και το καλυπτικο στα 8,10 ευρω.
              Δειτε ολο τον καταλογο κανοντας κλικ εδω 
Πως σας φαινονται???


No comments: