March 14, 2015

Beauty empties #2

hello my beauties!

 

   Τα τελευταια μου empties και οι εντυπωσεις μου απο αυτα εχουν ως εξης...

 

 dove bagno doccia nutriente αμυγδαλο+ιβισκος 750ml

Τα αφρολουτρα Dove ειναι σταθερη αξια για οσες αγαπουν τον κρεμωδη, ενυδατικο αφρο στο μπανιο τους, οπως εγω και το συγκεκριμενο δεν αποτελεσε εξαιρεση! Υπεροχο αρωμα πλουσιος αφρος, ιδανικο προιον για το χειμωνα που η επιδερμιδα χρειαζεται εξτρα ενυδατωση.

orflame you dazzle shower cream 200 ml

Συμπαθητικη girly μυρωδια, αλλα shower cream δεν το ελεγες με τιποτα-αφροντους, ΟΚ. Οπως προειπα ομως, προτιμω τα πιο ενυδατικα προιοντα στο μπανιο...

aussie aussome volume shampoo+conditioner

Δυο προιοντα με υπεροχο αρωμα που μενει, δεν θα ελεγα ομως οτι δινουν καποιο ιδιαιτερο ογκο στα λεπτα μου μαλλια, οπως υποσχονται και οπως περιμενα απο τα πολυ συζητημενα Aussie. Το σαμπουαν εχει πολυ ωραια τζελ συνθεση που κανει πολυ αφρο και το κοντισιονερ αφηνει την τριχα πολυ απαλη, αλλα θα το προτιμουσα λιγο πιο κρεμωδες. Γενικα το αποτελεσμα ειναι αναλαφρο και πολυ ευχαριστο, τα θεωρω ομως  ακριβα προιοντα και ακομη κι αν τα βρω ξανα σε προσφορα (τα πηρα με 4 ευρω το ενα απο 7 που ηταν η αρχικη τιμη), δεν νομιζω να τα ξαναπαρω.

elizabeth arden good morning eye treatment 10 ml 

Μια ωραια κρεμα ματιων με ελαφρια συνθεση που απορροφαται αμεσα και αφηνει απαλη την επιδερμιδα και με βολικη συσκευασια-σψληναρι.  Την ειχα βρει σε προσφορα στο strawberrynet.com μονο με 8,50 ευρω. Μοναδικο της μειονεκτημα η ποσοτητα των 10 ml, καθως οι περισσοτερες κρεμες ματιων ειναι στα 15.

pom pon δισκοι ντεμακιγιαζ

Απο τα πιο ωραια βαμβακακια που εχω δοκιμασει, απο ελληνικη εταιρεια και 100% βαμβακι. Τα αγαπω και θα συνεχισω να τα αγοραζω!

nivea cream soft κρεμοσαπουνο

Αλλη μια σταθερη αξια, τα σαπουνακια της εταιρειας Nivea νομιζω οτι εχουν περασει απο τα χερια ολων μας... Ωραιος αφρος, ωραια μυρωδια, αν προτιματε γενικα τα κλασικα σαπουνια, αυτα ειναι μια καλη επιλογη.


Αυτα λοιπον απο εμενα για την ωρα!
Τα ξαναλεμε συντομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα

 

No comments: