January 3, 2015

2014 BEAUTY FAVORITES!

HAPPY NEW YEAR TO ALL!
   Ελπιζω η νεα χρονια να σας βρισκει ξεκουραστες, ανανεωμενες  και πολυ ορεξατες! Η αληθεια ειναι οτι πολλοι εκει εξω εχουν βαλθει να μας κανουν τη ζωη δισκολη, αλλα εμεις δε μασαμε! 
   Πρωτο ποστ για το 2015... τα αγαπημενα του 2014! Δειτε παρακατω 14+1 προιοντα ομορφιας που ξεχωρισα και χρησιμοποιησα κατα κορον την  χρονια που μας περασε...



1.Kiko Luxurious Lashes Maxi Brush mascara


Με διαφορα η πιο αγαπημενη μασκαρα του 2014. Το χοντρο της βουρτσακι δινει αυτο που εγω θελω στις βλεφαριδες, δηλαδη σουπερ ογκο, χωρις να τις βαραινει. Σιγουρα θα την ξαναπαρω!


2.The Body Shop Tea tree oil

Το τειοδεντρο ειναι γνωστο για τις αντισηπτικες του ιδιοτητες και χρησιμοποιειται σε πολλα προιοντα περιποιησης για λιπαρα και ακνεικα δερματα. Αυτο το λαδακι εχει εμφανιστει σε παμπολλα beauty posts και  videos και οχι αδικα... Μια μικρη ποσοτητα στα προβληματικα σημεια το βραδυ πριν τον υπνο-εννοειται σε καθαρο δερμα-βοηθα πολυ στην καταπολεμηση των ανεπιθμητων επισκεπτων... Με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενη και θα συνεχισω να το αγοραζω!


3.Αμυγδαλελαιο
Αυτη τη χρονια το πολυτιμο αυτο ελαιο ειχε την τιμητικη του... Τελειο για τα επωνυχια, εξαιρετικο για το προσωπο, υπεροχο για το σωμα, παρεχει πλουυσια ενυδατωση και απαλοτητα. Μονο στα μαλλια δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα. Το αμυγδαλελαιο της Apivita και αυτο της εταιρειας Lovea που πηρα απο τη Γαλλια ειναι πολυ καλης ποιοτητας και θα συνεχισω ακαθεκτη να τα χρησιμοποιω!

4.Ροδονερο

Αλλο ενα φυσικο, πολυχρηστικο προιον που αγαπησα ιδιαιτερα μεσα στο 2014.  Καυαλληλο για ευαισθητες επιδερμιδες, οπως η δικη μου, ιδανικο για καταπραυνση και αναζωογονηση οποιαδηποτε στιγμη της ημερας, μετα τηνν χρηση καποιας μασκας, μετα την εκθεση στον ηλιο, ως απλη τονωτικη λοσιον και παει λεγοντας...


5.Avon Smooth Minerals loose powder foundation



Κρατουσα αυτη τη συσκευασια με μεγαλη αγαπη, καθως το προιον ειχε παψει να κυκλοφορει ... ευτυχως επανηλθε προσφατα με την ονομασια Calming Effects και εχει ηδη μπει στην λιστα των επομενων αγορων! Προκειται για ενα μεικαπ σε σκονη που απλωνεαι με ενα kabuki brush και δινει το πιο τελειο, ομοιομορφο και φυσικο αποτελεσμα! Εννοειται οτι δεν χρειαζεται εξτρα περασμα με πουδρα κι ετσι δεν επιβαρυνω το προσωπο μου με πολλες στρωσεις προιοντων. Το αγαπω!!!

6.L'oreal Ideal Soft Νερο καθαρισμου micellaire

Αυτο το νερακι ντεμακιγιαζ προσωπου εχει πολλα καλα-αφαιρει τελεια το μακιγιαζ απο προσωπο και ματια, χωρις να τσουζει η να ερεθιζει, χρειαζεται μικρη ποσοτητα, ειναι οικονομικο, εχει  βολικη συσκευασια... τι αλλο να ζητησει κανεις?

7.Avon body oil sprays

Δεν συμπαθουσα τα λάδια σωματος, τα εβρισκα πολυ λιπαρα και ενοχλητικα! Ομως τα λαδια σε σπρευ της Avon μου αλλαξαν αυτη τη χρονια τη γνωμη. Εχουν φοβερες μυρωδιες, ελαφρια συνθεση που δεν αφηνει ...λαδιλα στο δερμα και δεν κολλανε, ειναι ευχρηστα και απορροφωνται γρηγορα, αφηνοντας εξαιρετικη απαλοτητα. Δεν τα προτιμω το καλοκαιρι, για το χειμωνα ομως τα βρισκω σουπερ.

8.Μολυβια-κραγιον
Lipsticks, liglosses, lipcreams, lipliners, liptints... τα αγαπω ολα! Το 2014 ομως η πρωτη μου επιλοη ηταν τις περισσοτερες φορες τα 2 σε 1 μαλυβια-κραγιον και θελω πολυ να αυξησω τη συλλογη μου!

9.Avon Gel Finish nail polishes


Τα συγκεκριμενα βερνικια νυχιων εγινανα τα αγαπημενα μου την προηγουμενη χρονια για τους εξης λογους...Εχουν εντονη χρωματικη αποδοση που επιτυγχανεται με ενα μονο περασμα, δεν χρειαζονται base και top coat (εγω βεβαια βαζω συνηθως μια βαση για εξτρα προστασια) και αντεχουν αρκετες μερες στις κακουχιες, οπως σας ειχα πει και αντιστοιχο review. Σιγουρα θα παρω κι αλλες αποχρωσεις!


10.Sleek Face Contour kit


Με αυτο το πολυ βολικο 2 σε 1 προιον το προσωπο μεταμορφωνεται... Μια σκουροχρωμη πουδρα για κοψιματα κι ενα φοβερο highlighter που δινει υπεροχο αποτελεσμα, με πολυ καλη αποδοση χρωματος, σταθεροτητα και οικονομικη τιμη. Τα τελευταια δυο χρονια ειναι must-hane στο νεσεσερ μου!

11.Yves Rocjer bath+shower products

Απο τη νουμερο 1 εταιρεια φυτικων καλλυντικων στον κοσμο, με υπεροχες μυρωδιες, υπεροχες υφες, 100% βιοδιασπωμενη συνθεση που δεν επιβαρυνει το περοβαλλον και πανω απο 95% φυτικα συστατικα, τα αφρολουτρα και αφροντους του Yves Rocher ειναι ο.τι πιο αγνο μπορουμε να χρησιμοποιουμε για την προσωπικη μας υγιειμη... τα θελω ολα-και θα τα αποκτησω, I promise!

12.Avon Care Cocoa butter body butter

Ενα προιον για το οποιο σας μιλησα και στο review που του αφιερωσα και μου αρεσε πααααρα πολυ τους τελευταιους μηνες. Τελεια μυρωδια, υπεροχη, βουτυρενια υφη που ενυδατωνει βαθια το δερμα και το κανει βελουδινο. Σουπερ!

13.BB creams

Ωραια τα μεικαπ, δε λεω, αλλα απο τοτε που κικλοφορησαν οι bb creams, εχω γινει φανατικη τους θαυμαστρια! Τις βρισκω πιο ευχρηστες, πιο ελαφριες και σιγουρα πιο ενυδατικες απο τα κλασικα liquid foundations και τις χρησιμοποιω συνεχεια. Απο οσες εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, ξεχωριζω (και φροντιζω να εχω σε στοκ...) την κλασικη bb cream για ματ αποτελεσμα της Garnier, την αντιγηραντικη Anew Vitale απο την Avon και το BB Super makeup της αγαπημενης Rimmel.

14.Yves Rocher Noix de Coco lipbalm

Αγοραζω τακτικα lipbalms, αλλα με το συγκεκριμενο κολλησα την περασμενη χρονια. Εχει τελειο αρωμα καρυδας, μενει στα χειλη και τα ενυδατωνει οσο κανενα αλλο απο αυτα που διαθετω στη συλλογη μου αυτη τη στιγμη! Love it!!!

15. Avon Nail Experts 24Κ Gold Strength base coat

Για πολυ καιρο η αγαπημενη μου βαση νυχιων-σκληρυντικο ειχε σταματησει να κυκλοφορει, επανερχεται ομως με τη νεα χρονια και ειμαι πολυ χαρουμενη! Πραγματι βοηθα και σκληραινει τα πολυ λεπτα και ευαισθητα νυχια, οπως τα δικα μου, δεν ειναι ακριβη  και την προτεινω σε οσες θελουν να τα δυναμωσουν!




Αυτα λοιπον απο εμενα προς το παρον...
Θα επανελθω συντομα με ενα μικρο giveaway, για να καλωσορισουμε με ομορφια τη νεα χρονια!
Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

 

1 comment:

our beauty wonderland said...

Όμορφες επιλογές! Η BB Cream της Garnier και το Face Contour Kit από τη Sleek είναι και δικά μας πολύ αγαπημένα! Καλή χρονιά!