November 10, 2014

Makeup empties #2

hey there beauties!

 

   Μ'αρεσει πολυ οταν τελειωνω καποιο προιον ομορφιας.... γιατι ετσι εχω δικαιολογια να το αντικαταστησω με καποιο καινουριο χεχε!
   Δευτερο μερος των makeup empties σημερα...
    Για να διαβασετε και το προηγουμενο, πατηστε εδω

 

face&eyes

*  Η Smooth Minerals face powder της Avon ειναι στην ουσια ενα μεικαπ σε μορφη σκονης, το οποιο, με μια λεξη, λατρεψα! Ειχε σταματησει να κυκλοφορει, το ξαναπετυχα στα στοκ πριν αρκετο καιρο και τωρα επανακυκλοφορησε με την ονομασια Calming Effects. Απλωνεται τελεια με ενα kabuki πινελο, δινει πολυ φυσικο τελειωμα με μετρια καλυψη, ειναι καταλληλο για ευαισθητες επιδερμιδες και φυσικα δεν χρειαζεται εξτρα περασμα με πουδρα. Αντιστοιχο προιον υπαρχει νομιζω και στο The Body Shop, το οποιο δεν εχω δοκιμασει, παντως το συγκεκριμενο της Avon ειναι υπεροχο και με βολεψε πολυ.

* Το υγρο κονσιλερ Studio Artist της Oriflame στην αποχρωση Light ηταν αρκετα καλο για την περιοχη κατω απο τα ματια, γιατι δεν δημιουργουσε αντιαιασθητικες γραμμες και απλωνοταν ευκολα, θα το προτιμουσα ομως λιγο πιο καλυπτικο.

* Το κονσιλερ Eye radiance brightening wand της Avon στην αποχρωση Fair ειχε πολυ αναλαφρη, αιθερια υφη που επισης καθοταν πολυ ωραια κατω απο τα ματια, δεν καλυπτε ομως επαρκως τους μαυρους κυκόυς-εδινε απλως μια ελαφρια φωτεινοτητα.

* Η μασκαρα σε μινι συσκευασια Volume Effet faux cils του YSL ηταν απο τις ωραιοτερες που εχω δοκιμασει προσφτα και χαρηκα πολυ που την εδινε ξανα δωρο ενα περιοδικο πριν λιγες μερες μαζι με ενα μολυβι του ιδιου οικου. Πολυ βολικο βουρτσακι που δινει σουπερ ογκο, χωρις να βαραινει τις βλεφαριδες η να δημιουργει κομπακια. Τελεια!

* Ενα πολυ πολυ αγαπημενο μολυβι ματιων, το Glimmersticks Diamonds της  Avon στην σκουρη γκρι μεταλλικη αποχρωση Smoky diamond. Δεν χρειαζεται ξυσιμο, γιατι ειναι μηχανικο, πολυ σταθερο και ευκολο στην εφαρμογη. Γενικως τα συγκεκριμενα μολυβια τα αγαπω ιδιαιτερα κι εχω  πολλες αποχρωσεις.


lips

Ολα τα παραπανω κραγιον ειτε εφτασαν πολυ κοντα στο τελος τους, ειτε τα ειχα πολυ καιρο κι αρχισαν να μου μυριζουν περιεργα, οποτε ηρθε η ωρα να τα αποχωριστω. Λιγα λογακια για το καθενα...

Stila lipstick-Parker, πολυ ωραιο, δροσερο ροζ περλε χρωμα, αλλα αρκετα στεγνο 
*Clinique Colour Srge lipstick-Pink glamour,  σταθερο εντονο χρωμα, ενυδατικο, τελειο!
*Avon Moisture Seduction-Rose Star, εντονο berry ροζ χρωμα, σταθερο, πολυ ενυδατικο και αγαπημενο
* Avon Ultra Color Rich-Gold Dipped, ασυνηθιστη χρυσομπεζ αποχρωση που τη συνδυαζα με αλλες, ενδιαφερον χρωμα, αλλα θα το ηθελα λιγο πιο... juicy
* Avon Ultra Color Rich-Sparkling Peach, πολυ αγαπημενη κοραλι  τριδιζουσα αποχρωση, οτι πρεπει για καθε μερα
* Avon Shine Attract-Nude, κατι αναμεσα σε κραγιον και λιπμπαλμ με χρωμα, πολυ ενυδατικο μεν, αλλα με ισχνη αποδοση χρωματος που χρειαζοταν διαρκως ανανεωση... 

Κα ιτρια lipgloss απο την Avon που μου αρεσαν παρα πολυ, γι'αυτο αλλωσε και τα τελειωσα... Προκειται για τα Glazewear Sweet Maple και Bronzed and beatiful και το ColorTrend Watermelon. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, εχω την εντυπωση οτι οι παλαιοτερς συνθεσεις των γκλος της εταιρειας μου αρεσαν περισσοτερο... θα δοκιμασω ομως κι αλλα απο τα καινουρια για να βεβαιωθω! Παντως αυτα τα τρια γκλοσακια που ανηνουν σε παλιοτερες σειρες, ηταν ολα πολυ πολυ ωραια, με πολυ καλη αποδοση χρωματος, εντονη λαμψη, ενυδατικη και πλουσια συνθεση.


Αυτα λοιπον απο εμενα προς το παρον...
Τ αξαναλεμε συνττομα!
Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

 


4 comments:

Δεσποινα Κολαγκη said...

Πολυ ωραια τα empties σου!!! Φιλια!!!

Ρούλα Κατσαρού said...

Πολυ ωραιο post!!!! Και μπραβο σου που τελειωνεις και κραγιον!! Εγω σχεδον ποτε δε το καταφερνω αυτο !!! Φιλιαα

Pretty Kitty said...

σ'ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!

Pretty Kitty said...

οταν ενα κραγιον μου αρεσει πολυ το τελειωνω χωρις να το καταλαβω... οταν ομως βλεπω οτι καποιο ειναι στη μεση , εε το χρησιμοποιω επιτηδες λιγο πιο συχνα γιατι στεναχωριεμαι οταν ξεχναω προιοντα και μου χαλανε.... φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!