September 14, 2014

Review-Avon hand creams

 

hey there beautiful girls!

 

   Eνα beauty must για το φθινοπωρο, αλλα και για ολες τις εποχες του χρονου, ειναι αναμφιβολα η περιποιηση των χεριων! Τα ακρα μας λενε πολλα για το χαρακτηρα μας (και για την ηλικια μας, βεβαιως βεβαιως...), 
γι'αυτο μην αμελειτε ποτε τη φροντιδα τους!
Αν και ταλαιπωρω τα χερια μου με συχνα πλυσιματα και πολλες δουλειες με καθαριστικα και απορρυπαντικα στο σπιτι, εχω διαπιστωσει οτι η εφαρμογη μιας καλης ενυδατικης κρεμας χεριων καθε βραδυ πριν τον τπνο ειναι  ο,τι πρεπει για να τα διατηρησω σε καλη κατασταση.Τα τελευταια χρονια αγαπω ιδιαιτερα τις κρεμες χεριων της Avon και μια που εχω πολλες στην κατοχη μου, σκεφτηκα να σας τις δειξω και να σας πω τη γνωμη μου για αυτες!


Ν α σημειωσω οτι ολες ειναι σε συσκευασια των 100 ml (ενω συνηθως οι περισσοτερες κρεμες χεριων ειναι στα 75 ml) και η αρχικη τους τμη ειναι στα 9 ευρω. Ως γνωστον ομως η Avon κανει συνεχεια προσφορες σε καθε καταλογο της κι ετσι μπορειτε συχνα να τις βρειτε σε πολυ πιο συμφερουσες τιμες με 40 η 50% εκπτωση-εγω τις εχω παρει ολες απο 2,50 εως 4,50ευρω.
Επισης απο ολες αυτες τις κρεμουλες μια μικρη ποσοτητα (στο μεγεθος ενος μικρου μπιζελιου, ας πουμε) ειναι αρκετη για εφαρμογη και στα δυο χερια.

Πιο αναλυτικα... 

Αν θελετε ελαφρια ενυδατωση...


   Σας προτεινω την Gentle Aloe Softening hand cream με αλοη και βιταμινη Ε η την Express Moisture Fast Absorbing cream  με θαλασσια μεταλλικα στοιχεια. Και οι δυο απορροφωνται πολυ γρηγορα κι εχουν ελαφρια συνθεση και  δροσερη μυρωδια. Αν δεν εχετε πολυ ξηρα και ταλαιπωρημενα χερια, οι δτο αυτες επιλογες ειναι ιδανικες και θα απαλυνουν αισθητα την επιδερμιδα σας.



Αν θελετε εντατικη ενυδατωση...

   Η κρεμα της Avon με γλυκερινη και βιταμινη Ε για χερια και νυχια θεωρειται all time classic και κανει τρελες πωλησεις εδω και πολλα χρονια. Αυτη η εκδοχη της με αρωμα ροζ μανολιας  ( Glycerine Hand&Nail Rich Moisture cream Pink Magnolia) ειναι ακομη ωραιοτερη και την προτεινω ανεπιφυλακτα.
   Μια νεα κτκλοφορια ειναι η Smoothing Olive Oil Rich hand cream με ελαιολαδο και προβιταμινη Β5. Εχει πλουσια υφη και διακριτικο αρωμα και τη βρισκω πολυ καλη για ξηρα χερια.
   Πολυ ικανοποιητικη ειναι και η Youth Restore Restorative hand cream με κολλαγονο και ελαστινη και απευθυνεται σε μεγαλυτερες ηλικιες που εχουν αναγκη απο πιο εξειδικευμενη περιποιηση και αναδομηση-ναι, ναι, και η επιδερμιδα των χεριων χρειαζεται αντιγηρανση!
   Και οι τρεις αυτες κρεμες απορροφωνται σχετικα γρηγορα και παρεχουν βαθια ενυδατωση. 


Αν θελετε σουπερ εντατικη ενυδατωση ...

Προτιμηστε την Royal Jelly Extra Intensive Moisture cream με βασιλικο πολτο η την Cocoa Butter Revitalising Moisture habd cream με βουτυρο κακαο και βιταμινη Ε. Εχουν και οι δυο τπεροχη μυρωδια και πλουσια συνθεση που θα κανει τα ταλαιωρημενα σας χερια καινουρια! Εγω τις προτιμω για τον χειμωνα που, οσο να'ναι, γινεται πιο ξηρη η επιδερμιδα μου και τις προτεινω σε οσες εχουν αναγκη απο μια πολυ πολυ ενυδατικη κρεμα.


Αφησα για το τελος την 3 in 1 Hand, nail and Cutticle Luxuriously Rich hand treatment , μια κρεμα για χερια, νυχια και επωνυχια με πολυ ενυδατικη συνθεση που παρεχει εικοσιτετραωρη προστασια. Περιεχει αργανελαιο, γλυκερινη και βιταμινη Ε, ειναι ομως η μοναδικη που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα λογω της μυρωδιας της-μου θυμιζει πλαστικο... Ωραια η ιδεα 3 σε 1, αν οως δεν αλλαξει η μυρωδια της, δεν νομιζω να την ξαναπαρω.



Ελπιζω να βρηκατε αυτες τις πληροφοριες αρκετα κατατοπιστικες και να σας βοηθησα να επιλεξετε μια κρεμα για τις δικες σας αναγκες! Νομιζω οτι η εικονα των χεριων μου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση και επιβεβαιωνει την εμπιστοσυνη που δειχνω στις συγκεκριμμενες κρεμουλες!


Να θυμαστε οτι η καλυτερη ωρα για να βαλετε μια κρεμα χεριων ειναι πριν κοιμηθειτε-δεν πειραζει, ας μας κοροιδευουν τα υπολοιπα μελη της οικογενειας που κραταμε μια κρεμα διπλα στο μαξιλαρι μας! Δεν εχει κανενα νοημα να απλωσετε την σουπερ τελεια κρεμα σας καποια στιγμη μεσα στη μερα και μετα απο λιγο να πλυνετε η απλως να βρεξετε τα χερια σας, δεν θα προλαβει να δρασει το προιον και να φανουν τα ευεργετικα του αποτελεσματα. Το βραδυ ομως του δινετε την δυνατοτητα να εισχωρησει σε βαθος και να σας αποζημιωσει!




Αυτα λοιπον απο εμενα για την ωρα...
Τα ξαναλεμε συντομα!

Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

 


2 comments:

Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναικά said...

Τώρα έχει προσφορά η Avon 2 κρέμες στα 5€ νομίζω και θα πάρω σίγουρα!! Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τη δράση τους!!

Pretty Kitty said...

στον καταλογο 3 απο τον οποιο μπορεις να παραγγειλεις ακομα, εχεο δυο κρεμες για 4 ευρω και μετα στον καταλογο 5 θα εχει 2,95 τη μια....αξιζουν νομιζω πολυ!!!!!