September 6, 2014

Current beauty favorites!

hello beauties!

 

  Δεν συνηθιζω να σας αναφερω τα αγαπημενα προιοντα ομορφιας του μηνα, αν και το συγκεκριμενο ειδος αρθρων και beauty videos ειναι απο τα πολυ πολυ αγαπημενα μου και τα παρακολουθω μανιωδως!
   Σημερα ομως θα σας δειξω καποια απο τα προιοντα που με εχουν κερδισει και τα χρησιμοποιω συνεχεια τωρα τελευταια! 
  Προκειται για τα εξης... 

 

 

BATISTE DRY SHAMPOO XXL VOLUME

  Το ππρωτο ξηρο σαμπουαν που χρησιμοποιησα  (Toni& Guy) ηταν παταγωδης αποτυχια, οπως μπορειτε να δειτε και στο Products I regret buying.
Αυτο ομως το προιον ειναι πολυ, πολυ καλο! Δεν αφηνει ενοχλητικο αρωμα ουτε ασπρακια στα μαλλια μου, τους δινει αμεσως ογκο  και οντως φαινονται αμεσα φρασκαρισμενα, χωρις να βαραινουν η να κολλανε για αρκετες ωρες.
Το πηρα με 5 ευρω απο τη Γαλλια, το εντοπισα ομως και στο Asos με 4,25! Τελεια! 
 

THE BODY SHOP TEATREE OIL

 
Αλλο ενα προιονπου εχουν αγαπησει δικαιως παμπολλες beauty bloggers + vloggers...
Μια μικρη ποσοτητα πανω στο προβληματικο σημειο, ειδικα το βραδυ, βοηθα πραγματικα πολυ, χωρις να ξηραινει το δερμα. 
Λογω της αντισηπτικης του δρασης μπορει να χρησιμοποιηθει σε οποιοδηποτε σπυρακι στο προσωπο η στο σωμα, ακομα και σε ερεθισμους που δεν οφειλονται σε ακμη. Σουπερ!

avon planet spa face mask brush


Τ ο βουρτσακι αυτο το πηρα μην εχοντας και ισιατερα μεγαλες προσδοκιες, πιο πολυ λογω beauty τρελας, για να κανω πιο... τελετουργικα την ολη διαδικασια της τοποθετησης μασκας. Τελικα μου αρεσε πολυ, γιατι απλωνει αψογα και ομοιομορφα ολες τις μασκες προσωπου, ξεπλενεται πανευκολα την ιδια στιγμη ακομη και χωρις σαπουνι και επιπλεον, δεν λερωνω τα χερια μου και δεν πασαλειφομαι! Αγαπω!

 

 oriflame skin dream bb cream spf 30, 30ml

avon care royal jelly lip treatment, 15 ml 

Μάρεσει αυτη η bb cream, κυριως λογω του spf 30 που περιεχει και με βολευει για χρηση το πρωι. Την εχω αναφερει και στο Summer fece essentials post, το οποιο μπορειτε να διαβασετε πατωντας εδω
Οσο για το lipbalm με βασιλικο πολτο της Avon, εχει γινει και αυτο αγαπημενο λογω του  spf 15, αλλα και της ενυδατωσης που προσφερει στα χειλη μου και τα κανει πολυ, πολυ απαλα. Συνηθως προτιμω τα lipbalm σε στερεη μορφη (σε στικ δηλαδη, οπως τα κλασικα Liposan), γιατι μου φαινονται πιο σταθερα και πιο ενυδατικα, αλλα το συγκεκριμενο με αφηνει πολυ ικανοποιημενη. Εκτος των αλλων, αφηνει και μια απλαη λαμψη σαν ελαφρυ λιπγκλος που ειναι ιδανικη, οταν βαριεμαι να βαφτω!
 

yves rocher yellow peach eau de toilette 100 ml

  Τα αρωματακια αυτης της σειρας του Yves Rocher ομολογουμενως δεν εχουν μεγαλη διαρκεια, το γεγονος ομως οτι ειναι ελαφρια τα καθιστα ιδανικα κατα τη γνωμη μου, για τους ζεστους μηνες! 
Ειδικα το συγκεκριμενο που εχει φρεσκια, δροσερη και καπως ξινη μυρωδια κιτρινου ροδακινου ειναι το αγαπημενο μου τον τελευταιο καιρο και ψεκαζομαι συνεχεια!Ψιτ ψιτ!
 

kiko super colour mascara, blue

  Μια μασκαρα με υπεροχο, βαθυ μπλε χρωμα που δεν ειναι ιδιαιτερα εντονο, αλλα δινει πολυ ομορφο αποτελεσμα. Το καλοκαιρι δεν εβαφα συχνα τα ματιαμου, οταν ομως τα εβαφα, προτιμουσα αυτη τη μασκαρα. Το βουρτσακι της δινει διακριτικο ογκο και μηκος στις βλεφαριδες, γι'αυτο και την χρησιμοποιω κυριως πρωινο-απογευματινες ωρες, το βραδυ προτιμω πιο dramatic look!

apivita basic natral oils, almond 100 ml 

Το λαδακι αυτο το ειχα παρει πριν χρονια, το ξεχασα σε ενα ντουλαπι και το ξαναθυμηθηκα βλεποντας το σε πολλα beauty posts και videos. Διστασα να το χρησιμοποιησω στο προσωπο, καθως δεν αναφερεται καπου στη συσκευασια ημερομηνια ληξης-υπαρχει, νομιζω, πανω στη χαρτινη θηκα του προιοντος, την οποια φσυικα δεν ειχα κρατημενη... Το βρισκω ομως υπεροχο για το σωμα και ακομη πιο τελειο για τα χερια! Λιγες σταγονες μαζι με την κρεμα σωματος απαλυνουν πολυ την επιδερμιδα, ενω μια μονο σταγονα για επαλειψη στα επωνυχια καθε βραδυ κανει θαυματα! Ειναι 100% φυσικο προιον και η μυρωδια του δεν θα ελεγα οτι ειναι οτι καλυτερο, αλλα τη συγχωρω....
Το αγαπω! 



Αυτα λοιπον προς το παρον απο εμενα...
Τα ξαναλεμε συντομα!

Πολλα φιλια
Κατερινα xxx

 

 

8 comments:

Unknown said...

αααχ θελω και γω Batiste..εχω ακουσει τα καλυτερα..το Αsos δεν τα στελνει Ελλαδα δυστυχως

Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναικά said...

Έχω σκοπό να πάρω τα 2 προϊόντα της Avon Που έδειξες...Όπως επίσης θέλω να δοκιμάσω προϊόντα Yven Rocher και Kiko.

Anonymous said...

Tο apivita λαδάκι είναι εξαιρετικό! Πράγματι η μυρωδιά του δεν είναι και η καλύτερη αλλά αν το αναμείξεις με το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο, θα δεις ότι λειτουργεί επίσης καλά και ως βάση για άλλα λαδάκια. Πολλά φιλιά!

Pretty Kitty said...

ααα γιατι???? εγω πως νομιζα οτι τα στελνει γκρρρρρρρρρρρρ

Pretty Kitty said...

και οι τρεις αυτες εταιρειες ειναι πολυ αγαπημενες μου! ναι ναι να δοκιμασεις!

Pretty Kitty said...

ααα θα το κανω! thank you! filakiaaaaaaaaaaa

Chara Sotiropoulou said...

αυτό το ξηρό σαμπουάν θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!!!

Unknown said...

Θελω να δοκιμασω το λαδακι απ το the body shop!!βλεπω παντου πολυ καλες κριτικες!! το πινελο της avon εχει μπει και στα δικα μου αγαπημενα^^ http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html φιλιααα