September 20, 2014

Beauty news-Karl Lagerfeld Shupette collection for Shu Uemura

hello everybody!

 

Για οσες δεν το ξερετε ηδη ( και αναρωτιεμαι πως ζουσατε μεχρι τωρα χωρις να γνωριζετε αυτη την τοσο βασικη πλγροφορια), ο Kaiser της μοδας Katl Lagerfeld εχει μια αγαπημενη... ην σιαμεζα γατουλα του που ακουει στο ονομα Choupette.

 



Αυτο που πιθανοτατα γνωριζετε ομως ειναι οτι ο κυριος Lagerfeld δεν ειναι τυχαια ο Kaiser. Η ευρηματικοτητα, η ευφυια και τα ταλεντα του ειναι αξιοθαυμαστα και απλα στειρευτα.
Δεν αρκεστηκε λοιπον στο να χαιδευει τη λευκη γουνιτσα της νωχελκης Choupette....κοιτωντας τα βαθυγαλανα ματακια της εμπνευστηκε μια σειρα μακιγιαζ! Οχι για σιαμεζες γατουλες σαν τη δικη του φυσικα, αλλα για γατισιες θηλυκες υπαρξεις, ναζιαρες, πονηρες και ανεξαρτητες-δηλαδη για εμας χιχιχι!



Και ποιος καλυτερος να αναλαβει τη δημιουργια και την υλοποιηση του νεου αυτου project  απο τον οικο Shu Uemura, που εχει συνεργαστει ξανα με τον μεγαλο Karl. Το αποτελεσμα? 
Η συλλογη Shupette by Karl Lagerfeld for Shu Uemura...








H συλλογη Shupette περιλαμβανει ο,τι χρειαζεται μια ομορφη γατουλα για τελειο λουκ-παλετες για τα χειλη και τα ματια, μολυβια ματιων, ρουζ σε compact  μορφη, πουδρα με glitter, βελουδινη πουδρα για το προσωπο, primer σε mousse, βερνικια νυχιων, σετ με πινελα, βαλιτσακι για μακιγιαζ, ψαλιδακι για τις βλεφαριδες, ψευτικες βλεφαριδες  και το πασιγνωσο λαδι καθαρισμου του Shu Uemura σε ειδικη συσκευασια...






Κι επειδη ο κυριος Lagerfeld δεν ησυχαζει ποτε, λανσαρει και μια σειρα αξεσουαρ με το ονομα, αλλα και τη φατσουλα της γουνινης μουσας του!



  Νιαααααρρρρρρρρρ

Αυτα προς το παρον!
Πολλα φιλια 
Κατερινα xxx

 

 



No comments: