January 24, 2014

Review-Yves Rocher products. part 1

  BONJOUR!!!

     Ξεκιναω με γαλλικο χαιρετισμο σημερα, καθως  το σημερινο αρθρο ειναι αφιερωμενο σε  μια υπεροχη γαλλικη εταιρεια... Yves Rocher! Για οσες δεν το γνωριζετε, η Yves Rocher ειναι η πρωτη εταιρεια φυσικων καλλυντικων στον κοσμο και διαθετει μια μεγαλη γκαμα προιοντων περιποιησης για καθε αναγκη... ολα τα προιοντα της κατασκευαζονται στη Γαλλια και ειναι δερματολογικα και οφθαλμολογικα ελεγμενα.
     Οταν υπηρχε παλαιοτερα στη Θεσσαλονικη το καταστημα του Yves Rocher στην οδο Τσιμισκη, το επισκεπτομουν αρκετα συχνα, οχι μονο για να χαζεψω τα προιοντα, αλλα και για το ομωνυμο κεντρο αισθητικης  που υπηρχε στον πρωτο οροφο. Ειλικρινα, πουθενα δεν εχω κανει καλυτερο καθαρισμο προσωπου και αποτριχωση... πολυ λυπηθηκα οταν εκλεισε το καταστημα αυτο!

 

        Για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν ειχα παρει κανενα προιον της εταιρειας, προσφατα ομως αρχισα να τα ξανατιμω. Ολα τα προιοντα που θα σας δειξω ειναι αγορασμενα απο τη Γαλλια, οπου υπαρχουν παντου καταστηματα  Yves Rocher και δεν θα αναφερω τις τιμες, γιατι ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες της Ελλαδας και μαλλον θα σας μπερδεψω...

1.JARDINS DU MONDE-CALIFORNIA ALMOND SHOWER CREAM 200 ML

    Εχω δοκιμασει αρκετα αφρολουτρα τουYves Rocher κι εχω ενα να πω-ειναι τελειααααα! Απο τη συγκεκριμενη σειρα αφροντους με φυτικα εκχυλισματα ειναι το πρωτο που χρησιμοποιω και για αλλη μια φορα, εμεινα πολυ πολυ ικανοποιημενη... το καλιφορνεζικο γλυκο αμυγδαλο μυριζει φανταστικα, κανει πολυ πλουσιο και εντδατικο αφρο και, παρολο που ειναι μικρη η συσκευασια, κραταει καιρο, γιατι χρειαζεται ελαχιστη ποσοτητα, μιση θα ελεγα απο ενα κλασικο αφρολουτρο. Η συνθεση του ειναι ευκολα βιοδιασπωμενη και δεν επιβαρυνει το περιβαλλον. Σιγουρα θα παρω κι αλλα τετοια μπουκαλακια απο αυτη τη σειρα, γιατι εχει πολλες ωραιες μυρωδιες και η ποιοτητα ειναι εξαιρετικη!

2.PURE CALMILLE  VISAGE A LA CAMOMILLE BIO 2IN1 CLEANSER+TONER 200 ML

    Αυτο το γαλακτωμα καθαρισμου ειναι καταλληλο για ευαισθητη επιδερμιδα, μπορει να χρησιμοποιηθει σε  προσωπο και ματια και περιεχει χαμομηλι βιολογικης καλλιεργειας μια αποκλειστικοτητα του Yves Rocher. Εχει ηπια μυρωδια και αφηνει πολυ απαλο το δερμα, χωρις να χρειαζεται ξεβγαλμα με νερο, ουτε εξτρα περασμα με τονωτικη λοσιον. Εγω το χρησιμοποιω για να αφαιρεσω το μακιγιαζ και στη συνεχεια πλενω το προσωπο μου-αν δεν πεσει νερο και σαπουναδα, δεν αισθανομαι αεκετα καθαρη... Για τα ματια ηταν αρκετα καλο επισης, χωρις να τα τσουζει, προτιμω ομως καποιο ειδικο προιον για ντεμακιγιαζ ματιων. Γενικα μου αρεσε, εχω την αισθηση ομως οτι δεν θα ειναι πολυ αποτελεσματικο σε εντονο και βαρυ μακιγιαζ.

3. HYDRA VEGETAL-HYDRATING MICELLAR WATER 2IN1 FACE+EYES

NORMAL TO COOMBINATION SKIN 200ML

     Το πρωτο νερακι ντεμακιγιαζ τετοιου τυπου που χρησιμοποιησα και σε γενικες γραμμες μου αφησε καλες εντυπωσεις. Στα ματια με ετσουξε λιγο-οπως σας ειπα και πριν, προτιμω τα πιο εξειδικευμενα προιοντα για τη συγκεκριμενη περιοχη, στο προσωπο ομως  μου αρεσει αρκετα και αφηνει ωραια αισθηση φρεσκαδας και απαλοτητας. Θα διατηρησω και παλι μια επιφυλαξη για την αποτελεσματικοτητα και αυτου του προιοντος στο βαρυ μακιγιαζ, καθως εγω δεν βαφομαι  πολυ εντονα τωρα τελευταια και ως εκ τουτου, δεν μπορω να σας πω με βεβαιοτητα αν ειναι αρκετα καλο σε... πιο δυσκολες αποστολες! Στα συν του προιοντος η ελλειχψη χρωστικων, σιλικονης, parabens και mineral ois. 

     Κατι που επισης μου εκανε εντυπωση και στα τρια προαναφερθεντα προιοντα ειναι η μικρη διαρκεια ζωης τους-ξερετε,η ενδειξη στο πισω μερος της συσκευασιας που μας ενημερωνει για το χρονικο διαστημα αντοχης του προιοντος απο την ημερα που θα το ανοιξουμε. Και στα τρια μπουκαλακια ηταν μολις εξι μηνες, κατι που μαλλον επιβεβαιωνει την υπαρξη φυσικων συστατικων και την απουσια χημικων συντηρητικων στη συνθεση τους...

4.LE PLAISIRS NATURE-MALAYSIAN COCONUT EAU DE TOILETTE 100 ML

     Δηλωνω λατρης της καρυδας! Χειμωνα-καλοκαιρι! Δωστε μου καρυδες, ινδοκαρυδα και κοκοφοινικες! Απο αυτη τη σειρα ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα  αφρολουτρα, κρεμες σωματος και σαπουνια με απιστευτα αρωματα και τωρα ηρθε η σειρα της αγαπημενης καρυδας... Το αρωμα αυτο εχει μια πολυ γλυκια μυρωδια που, ομολογουμενως δεν διαρκει πολυ, μ'αρεσει ομως τρελα! Ευτυχως η συσκευασια ειναι στα 100 ml, οποτε μπορω να ψεκαζομαι ανεξελεγντα! Πολυ θα ηθελα να παρω και τα συμπληρωματικα προιοντα για το σωμα-θα ειναι τελεια για το καλοκαιρι...

    Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο προιον τουYves Rocher? Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας?

    Αυτα απο εμενα προς το παρον...
    Πολλα φιλια'
     Κατερινα   xxx


  Διαβαστε και το δευτερο  μερος του αφιερωματος μου στον αγαπημενο Yves Rocher πατωντας εδω 



10 comments:

Anonymous said...

γενικά, διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου έχουμε πάάάρα πολλά κοινά!
τα 2 αυτά καθαριστικά τα έχω και εγώ, βάζουν κάτω πολλά ακριβότερα, αλλά θα ήθελα να σου πω πως για βαριά (με την έννοια του επαγγελματικού και καλού και σταθερού) μακιγιάζ, π.χ. νυφικό που έχω κάνει, όντως δεν με καλύπτουν..
καλή συνέχεια και φιλάκιααα..

Debbie de beaute J'adore Yves Rocher said...

Καλησπερα..Τελεια περιγραφή για τα συγκεκριμένα προιοντα !!!!!! Θα ηθελα να πω κατι στην φιλη ΕΥΑ , Υπαρχουν ειδικα προιοντα Ντεμακιγιαζ για επαγγελματικο μακιγιαζ και μακιγιαζ νυφικο της Yves Rocher ......Γιατι καθε μερος του προσωπου ειναι διαφορετικο και με διαφορετικες αναγκες και τροπο καθαρισμου ...Εγω δεν
μπορω παρα να ποσταρω αυτο το θαυμασιο Review !!!!!!!

Ανωνυμος said...

Πολύ ωραίο post και ξεμυαλιστικό που μπορώ να βρω προιόντα Yves Rocher;

Pretty Kitty said...

τα προιοντα αυτα διατιθενατι μεσω αντιπροσωπων,οπως και της avon+oriflame,αλλα υπαρχουν και σε καταστηματα-στη θεσσαλονικη εχει στο notos gallerires στο κεντρο,υποθετω και στην αθηνα θα εχει σε καποιο notos...στις αλλες πολεις ομως δεν ξερω!!!!!

Pretty Kitty said...

σ'ευχαριστω πααααρα πολυ για τα καλα σου λογια και τη χρησιμη πληροφορια-δεν ηξερα οτι η εταιρεια εχει πιο εξειδικευμενα καθαριστικα!πολυ εξυπνο,οι περισσοτερες εταιρειες καλλυντικων δεν εχουν!μπραβο στους γαλλους!!!!!!!!!

Pretty Kitty said...

μ'αρεσει που εχουμε κοινα γουστα χιχιχι
οπως με ενημερωσε η debbie-δες το παρακατω σχολιο της0ο yves rocher διαθετει και ειδικα καθαριστικα για επαγγελματικο μακιγιαζ!καλοοοοοοο!

Debbie de beaute J'adore Yves Rocher said...

Επικοινώνησε μαζί μου 6985945680 Δέσποινα ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ θα σου δώσω οποιες πληροφοριες θελεις η στο mail debbiedebeaute@gmail.com

Maria Pinto said...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανένα προϊόν απο τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά με δελέασες πολύ με το αφρόλουτρο και το άρωμα! Θα δω μήπως υπάρχουν σε Hondos ή Sephora. Φιλάκια!

Debbie de beaute J'adore Yves Rocher said...

Δεν υπαρχουν... Μπορεις ομως ευκολα να τα εχεις στο σπιτι σου και τα προιοντα που θελεις αλλα και σε μειωμενες τιμες με απλο τροπο, Μαρια ...

Pretty Kitty said...

οπως ειπε και η προλαλησασα,δεν υπαρχουν σε αυτα τα μαγαζια-ξερωσσιγουρα οτι υπαρχουν στο notos galleries στη θεσσαλονικη,οποτε φανταζομαι θα υπαρχουν και στην αθηνα...ειναι πολυ ποιοτικα προιοντα, να τα δοκιμασεις!!!!!!!!φιλακια!!!!!!!!